Gabriela Vrinceanu Firea afirma ca PSD-ul nu are legatura cu ceea ce s-a intamplat la sediul ACL, unde au fost aruncate in curte gaini si sustine ca Iohannis cauta scuze pentru a nu participa la dezbaterea cu Victor Ponta.

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, afirma ca social-democratii nu au legatura cu intamplarea de la sediul ACL, unde au fost aruncate in curte gaini, dar ca "problema ramane", anume Klaus Iohannis ar cauta "in continuare scuze sa nu participe la dezbateri", potrivit Mediafax.

"Suntem surprinsi ca purtatorul de cuvant al ACL face acuzatii la adresa noastra, fara sa prezinte nici macar o proba, afirmand ca PSD ar fi aruncat gaini in curtea ACL. Nu avem nicio legatura cu aceasta actiune si astfel de victimizari au mai fost folosite in trecut, fara nicio dovada. Nu stiu cine a facut acest gest, nu il aprob - dar problema ramane: domnului Iohannis i-a fost frica de dezbaterile astea in tot acest timp. Domnul Iohannis inca are timp - mai sunt trei invitatii din partea televiziunilor, la care poate sa participe", mentioneaza Firea, intr-un comunicat transmis marti. Ea precizeaza ca Victor Ponta "va fi in studiourile televiziunilor de stiri, asteptandu-l si pe Klaus Iohannis".

Este regretabil ca dl Iohannis apeleaza la astfel de strategii, pentru a distrage atentia de la fuga sa de la dezbaterea electorala.

"Despre acest gest, nu stim daca nu cumva chiar echipa de campanie a dlui Iohannis i-a inscenat acest eveniment, pe care ulterior l-au pus pe seama adversarilor politici. Este regretabil ca dl Iohannis apeleaza la astfel de strategii, pentru a distrage atentia de la fuga sa de la dezbaterea electorala", mai sustine Firea. PSD cere ACL "sa dea dovada de mai multa decenta in modul in care isi formuleaza mesajele si acuzatiile", se mai arata in comunicatul Gabrielei Firea. "Purtatorul de cuvant al ACL jigneste, asa cum a facut intreaga campanie, deoarece candidatul pe care il reprezinta este lipsit de substanta si anvergura politica. De altfel, si domnul Iohannis a renuntat la masca omului serios si a inceput in ultima vreme sa jigneasca, la randul sau - si pe contracandidatul sau, dar mai ales, si cel mai grav, pe alegatorii care nu l-au votat pe domnia sa. Mai sunt cateva zile si cerem colegilor nostri din ACL sa dea dovada de mai multa decenta in modul in care isi formuleaza mesajele si acuzatiile", mai spune Firea.

Eu sunt Iohannis, Mi-e frica de dezbatere.

Mai multe gaini, unele dintre ele moarte, au fost gasite, marti, in curtea sediului ACL din Soseaua Kiseleff, unde au fost aruncate in saci, pasarile avand la gat biletele pe care scrie: "Eu sunt Iohannis","Mi-e frica de dezbatere". Incidentul a avut loc cu putin timp inainte de sosirea la sediul ACL a presedintelui PPE, Joseph Daul, care urma sa aiba o intalnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga si Anca Boagiu. Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, referitor la acest incident, ca au fost sesizate Politia si ANSVA, aratand ca este o campanie care ii provoaca scarba, iar PSD este “un partid al gainarilor”.

Un reprezentant al ACL s-a prezentat la Sectia 2 Politie, unde a reclamat faptul ca in curtea organizatiei politice au fost aruncati mai multi saci cu gaini si a solicitat ca autoritatile sa ia "masurile legale in vederea identificarii persoanelor care au comis fapta". Mai multi reprezentanti ai ANSVSA, echipati cu combinezoane albe, manusi si ciorapi din plastic, au venit la sediul ACL, unde au strans gainile imprastiate prin curte si le-au pus in saci si containere. Reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) au declarat ca angajatii institutiei au ridicat din curtea ACL 58 de gaini moarte si 28 de gaini vii. Cadavrele vor fi incinerate de autoritate, dupa efectuarea unei necropsii, la Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala, pentru determinarea cauzei mortii animalelor. Totodata, gainile vii vor fi sacrificate si cadavrele lor distruse de asemenea, pentru ca, in lipsa trasabilitatii, ele nu pot fi consumate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri