Victor Ponta, reactie surpriza dupa o zi electorala „nebuna”: le-a multumit romanilor care au venit duminica la vot si a afirmat ca poporul are intotdeauna dreptate.

"Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care au venit in seara asta la vot. Vreau sa spun ca poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe dl Iohannis, l-am felicitat pentru victorie. Si eu si toti colegii mei, cat timp vom fi in pozitii publice, ne vom face datoria fata de tara. In rest, am spus poporul are totdeauna dreptate si e normal sa fie asa si imi doresc un singur lucru - ca sa intelegem ca suntem o tara democratica. Asa cum eu imi accept rezultatul, sper sa il accepte si cei care vor sa protesteze si nu au de ce sa protesteze", a declarat premierul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca respinge categoric ideea demisiei din fruntea Guvernului cat timp colegii nu ii cer acest lucru.

Klaus Iohannis a castigat alegerile

Klaus Iohannis a obtinut 54,81 % din voturi, iar Victor Ponta a obtinut 45,18%, dupa numararea voturilor din 76,53% din sectii.

Au fost introduse in sistemul de calcul, potrivit purtatorului de cuvant al BEC, Marian Muhulet, rezultatele din 14.424 de sectii de votare, din cele 18.847, adica, 76,53%.

Astfel, au fost inregistrate rezultate finale in 12 judete.

Numarul total al alegatorilor inscrisi in listele permanente este de 14.255.470, iar voturile valabil exprimate sunt de 8.904.685 (98,55%), in timp ce 130.887 au fost voturi nule (1,44%).

Klaus Iohannis a obtinut 4.881.140 de voturi (54,81%), iar Victor Ponta a obtinut 4.023.545 (45,18%). Informatiile au avut in vedere situatia de la ora 03.00. Urmatoarea raportare a BEC va fi facuta in aceasta dimineata la ora 09.00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri