Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, miercuri seara, la prima editie a Balului Natatiei, ca nu stia ca presedintele ales Klaus Iohannis este un practicant al tenisului, precizand ca politicienii au fost intotdeauna atrasi de acest sport.

"Nu stiam ca Iohannis joaca tenis. Extraordinar. Nu stiu daca acest sport creaza lideri, dar stiu ca intotdeuna tenisul s-a lipit de clasa superioara. Politicienii toti au jucat tenis, si pe vremea aia si pe vremea asta. Daca luati guvernul de azi, cred ca 50 la suta dintre ei joaca tenis. Nu stiu de ce se ascund, sa joace prin nu stiu ce baloane, pentru ca in fond sunt oameni, cu doua picioare, cu doua maini, unii cu cap, altii fara. Ar putea juca cu oricine", a spus Tiriac, scrie Mediafax.

Omul de afaceri l-a dat drept exemplu de om politic pasionat de tenis pe fostul cancelar al Germaniei, Gerhard Schroder. "Cancelarul Schroder (n.r. - fostul cancelar federal al Germaniei, Gerhard Schroder) a incercat terenul de la Hanovra, cand au facut aia patru ani de Masters acolo. A venit la ora 6 dimineata sa joace tenis cu Nastase. L-am lasat pe Nastase, i-am zis «Ma Ilie, ai grija, e cancelarul Germaniei, uita-te la mine». Cand m-am dus sa le duc apa, dupa numai trei minute, Ilie ii zicea cancelarului: «Gerhard, nu e posibil asa ceva». I-am zis: «Ma Ilie, asta e cancelar, nu poti sa vorbesti asa». Iar el mi-a raspuns: «Ma, el mi-a zis Ilie, eu ce sa-i spun? Daca vrei, ii zic Vasilica». sta e Ilie", a afirmat Ion Tiriac.

Intrebat daca ar accepta o invitatie a presedintelui ales de a disputa o partida de tenis, Tiriac a spus ca ar refuza, dar ar putea paria pe o victorie a prietenului sau Ilie Nastase: "Categoric as refuza, nu am mai jucat de 35 de ani. Cu tot respectul insa, nu l-am vazut pe domnul Iohannis pe teren, dar pariez acum ca il bate Ilie de ii suna apa in cap".

Fostii sportivi Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Camelia Potec si Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima editie a Balului Natatiei, care a avut loc in Sala de Marmura a Cercului Militar. La eveniment au mai participat printre altii Elisabeta Lipa, Mihai Leu, Diana Mocanu si Andreea Raducan.

In cadrul balului a avut loc o licitatie care a avut ca scop strangerea de fonduri necesare pregatirii sportivilor din natatie in vederea Jocurilor Olimpice de vara din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt in compania Simonei Halep si a lui Ilie Nastase, o racheta cu semnatura a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul si o racheta a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alaturi de Mihai Leu, o cina la masa campionilor alaturi de fosti mari sportivi romani, precum si alte obiecte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri