Guvernul SUA il felicita oficial pe Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte, dar si pe "romani, care au mers la vot in numar mare, atat in tara, cat si in strainatate, intr-o demonstratie exemplara de participare civica", se arata intr-un comunicat al Ambasadei SUA la Bucuresti.

”Romania este un partener strategic important al Statelor Unite si ne bucuram sa continuam cooperarea stransa cu Romania si noul sau presedinte. Relatiile dintre tarile noastre vor ramane puternice, intemeiate fiind pe valorile si obiectivele noastre comune”, se mai spune in comunicatul reprezentantei diplomatice americane, conform Mediafax.

La scrutinul prezidential din luna noiembrie, Klaus Iohannis a obtinut 6.288.769 voturi valabil exprimate, iar Victor Ponta 5.264.383 voturi, conform datele Biroului Electoral Central. Curtea Constitutionala a anuntat, vineri, in sedinta solemna, validarea alegerii lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, actul de validare a rezultatului alegerilor fiindu-i inmanat presedintelui ales.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri