Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sfatuit, vineri, legat de varianta ca Alina Mungiu-Pippidi sa fie consilier prezidential, sa fie atent cu cine se insoteste, mesajul venind de la o doamna prezenta la evenimentul de lansare a cartii lui Mungiu-Pippidi.

Intrebat, la lansarea unei carti a Alinei Mungiu-Pippidi, la Gaudeamus, daca s-a gandit la varianta ca acesta sa fie consilier, presedintele ales Klaus Iohannis a declarat: "Doamna Mungiu-Pippidi este foarte calificata pentru foarte multe lucruri si le face foarte bine", arata Mediafax.

Prezent la lansare, scriitorul Liviu Antonesei a spus ca Iohannis ar trebui sa fie lasat sa-si faca singur echipa. "Decat sa-i dam noi sfaturi, sa incepem sa ne barfim intre noi, ca am auzit ca de-acum se pare ca sunt factiuni, se lupta aia care au fost cu Basescu cu aia care n-au fost cu Basescu, sa lasam omul in primul rand sa treaca toate procedurile, sa gandeasca el nemteste si sa-si faca singur echipa, cum e foarte normal", a spus Antonesei.

Presedintele ales, Klaus Iohasnnis, a participat, vineri, la Gaudeamus, la lansarea volumului "Tranzitia. Primii 25 de ani" care ii are ca autori Alina Mungiu-Pippidi si Vartan Arachelian. La plecare, o doamna in varsta i-a multumit presedintelui ales si i-a spus sa fie atent cu cine se insoteste.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri