Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a anuntat pe Facebook ca va sustine anul viitor un meci demonstrativ de tenis cu Simona Halep. Politicianul este recunoscut pentru pasiunea sa fata de tenis si pentru miscare in general.

"Anul viitor voi juca un meci demonstrativ de tenis cu domnisoara Simona Halep. Sper din tot sufletul ca acest eveniment sa contribuie la apropierea tinerei generatii de acest sport minunat", se arata in postarea de pe contul de Facebook al presedintelui ales.

Simona Halep nu a confirmat inca pe reteaua de socializare meciul demonstrativ.

Klaus Iohannis a sustinut in campanie "deschiderea oraselor pentru biciclisti"

De altfel, Klaus Iohannis a promovat in campania electorala si mersul pe bicicleta, cand a parcurs intr-o dupa-amiaza distanta de la partid la Parlament pe bicicleta, alaturi de tineri si parlamentari ai ACL, militand pentru ”deschiderea oraselor pentru biciclisti”.

El a fost intrebat daca va rezista pana la Parlament pe bicicleta, prin trafic. ”Rezist pana la presedintie, fara probleme (...) Acuma, pana la Parcul Izvor, or fi vreo 3-4 kilometri”, a raspuns Iohannis. Prezidentiabilul ACL s-a fotografiat alaturi de tinerii simpatizanti, iar la momentul startului a mers intre primii din coloana de biciclisti, fiind urmarit de camerele de luat vederi si politia rutiera.

”Ce am facut noi acuma este practic un simbol ca vrem sa deschidem orasele pentru biciclisti, sper sa inteleaga cine trebuie sa inteleaga acest semnal. Eu va incurajez pe toti sa folositi in continuare bicicletele si cu siguranta cu timpul si orasele noastre se vor potrivi mai bine pentru biciclisti. (...) Sibiul, recunosc, este mai biker-friendly, cum se spune, fiindca asa am vrut sa fie si asa lucram de ani de zile sa-l facem, dar lucrurile se pot rezolva relativ usor. Inclusiv in Bucuresti, daca exista vointa politica, se poate”, a declarat Iohannis la finalul traseului parcurs.

De asemenea, el a povestit ca de cand era copil pana la varsta de 30 de ani a mers numai pe bicicleta. ”Cred ca la 4 ani am primit prima bicicleta si de atunci pana la 30 de ani am mers numai pe bicicleta, nu am mers cu masina. Si au fost perioade in care am mers distante mari cu bicicleta”, a spus liderul PNL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri