Premierul Victor Ponta l-a numit pe Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, in postul de consilier de stat in Cancelarie, prin decizie semnata joi dimineata.

Teodor Melescanu a demisionat, in septembrie, de la conducerea Serviciului de Informatii Externe pentru a participa la primul tur al alegerilor prezidentiale, iar ulterior a fost numit de Victor Ponta la conducerea Ministerului de Externe, cu argumentul ca experienta acestuia va evita aparitia unor noi probleme de vot in strainatate, noteaza Mediafax.

Dupa ce problemele in sectiile de vot din strainatate au continuat si sute de persoane din diaspora nu au putut vota, Melescanu a demisionat, sustinand ca problemele au fost generate de legislatia actuala carere impiedica infiintarea de sectii de vot suplimentare. Melescanu si-a anuntat sustinerea pentru Victor Ponta in turul al doilea al prezidentialelor.

Victor Ponta a declarat ca, daca va castiga alegerile, acesta va fi in echipa sa de la Cotroceni, ca si consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri