Liderul socialistilor, Igor Dodon, a oferit un interviu portalului rg.ru in care vorbeste despre „viitorul apocaliptic al Republicii Moldova” si despre intentia PSRM de a obtine anularea Acordului de Asociere.

Referindu-se la „relatiile seculare” dintre Moldova si Rusia, Igor Dodon a declarat ca aceasta legatura a inceput inca de pe timpurile lui Cantemir si a domnilor moldoveni care s-au inrudit cu cnejii moscoviti. De aceea, potrivit lui Dodon, Republica Moldova are relatii mult mai vechi cu Rusia, chiar decat Ucraina. Dodon este de parere ca integrarea in Uniunea Europeana va costa Republica Moldova Transnistria si Gagauzia. Dodon prevesteste un separatism si in nordul republicii. „Cu certitudine, mersul nostru spre Europa nu se va realiza prin intermediul Transnistriei. Probabil, se va realiza si fara Gagauzia, si fara nordul tarii, unde majoritatea covarsitoare a populatiei este impotriva eurointegrarii. Se pune problema privind existenta republicii, in genere”, spune Dodon.

Citeste articolul integral pe Adevarul

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri