Entuziasmul postelectoral a zdruncinat serios ierarhiile politice: dupa ani buni in care a dominat autoritar clasamentul increderii in politicieni, Mugur Isarescu se vede detronat, la un scor categoric, de catre noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Si la partide se observa o schimbare semnificativa in clasament.

Rezultatul alegerilor prezidentiale a avut un impact pozitiv spectaculos asupra increderii in Klaus Iohannis care domina clasamentul cu 60% incredere multa si foarte multa, fata de 35,2% la masuratoarea din octombrie. De asemenea, spre deosebire de sondajele anterioare, Klaus Iohannis si-a rezolvat complet micile probleme de notorietate, aflandu-se in prezent la un indice de 99%.

Klaus Iohannis este urmat de Mugur Isarescu cu 45,7%, intr-o usoara crestere fata de octombrie (42,6%). Pe locul 3 coboara premierul Victor Ponta care acumuleaza 26,1% incredere multa si foarte multa (comparativ cu 38,7% pe datele culese la inceputul lunii octombrie).

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri