Deputatii Catalin Teodorescu si Attila Marko raman fara imunitate in urma deciziei luate de Biroul Permanent al Camerei Deputatilor ca plenul sa ia act de corectarea erorii materiale din procesele verbale de ridicare a imunitatii.

”Biroul Permanent a decis corectarea erorii materiale in cazul Catalin Terodorescu si Atilla Marko. Cum incepe plenul, presedintele de sedinta va convoca comisia de validare si numarare a voturilor, care se va intruni si va corecta eroarea materiala din procesele verbale cu ridicarea imunitatii atat in cazul Teodorescu, cat si Atilla Marko”, a precizat secretarul Camerei, Marcel Ciolacu, conform Mediafax.

El a aratat ca, ulterior, plenul va lua act de aceasta corectare si se va face un nou proces verbal, care se va citi in fata plenului. ”Se va corecta aceasta eroare-faptul ca a fost trecut prezent Atilla Marko. Eu semnez ca a fost absent in fata comisiei, care va face un nou proces verbal. Noi refacem prezenta, constatam ca nu au fost 292, ci 291, se reface procesul verbal - 146 ”pentru”, 9 abtineri, 101 ”impotriva”, a spus Ciolacu. El a aratat ca se va face un nou proces verbal atat in cazul Teodorescu, cat si Atilla Marko, intrucat se reduce prezenta de la 305 la 304 in cazul Teodorescu si de la 292 la 291 in cazul Marko.

Ciolacu a spus ca, in urma repararii erorii materiale, deputatul Catalin Teodorescu va ramana fara imunitate.
Cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Catalin Teodorescu nu a intrunit, miercurea trecuta, numarul de voturi pentru aprobare, rezultatul votului indicand 146 de optiuni favorabile. Potrivit procesului verbal prezentat in plen de secretarul Camerei Marcel Ciolacu, numarul deputatilor prezenti a fost de 292, 146 din voturile valabil exprimate fiind "pentru" si 101 "impotriva".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri