Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea a transmis ca ”ideea de a separa functiile administrative de cele de partid este una buna si va contribui la eliminarea din imaginarul public a perceptiei de baron”, alti doi colegi, Daniel Savu si Claudiu Manda pledand pentru aceeasi idee.

”Toti parlamentarii PSD sunt alaturi de conducerea partidului, alaturi de Victor Ponta si Liviu Dragnea, in aplicarea proiectului de modernizare a PSD. Ideea de a separa functiile administrative de cele de partid este una buna, care va contribui la eliminarea din imaginarul public a perceptiei de baron. Nu discutam despre ce este corect in aceasta perceptie, ci despre modul in care ea influenteaza relatia cu alegatorii”, precizeaza purtatorul de cuvant al PSD, intr-un comunicat de presa.

Senatoarea Gabriela Firea adauga: ”Sustinem ducerea pana la capat a acestui proiect de modernizare”. Firea mai spune ca ”asteapta si din partea ”noului PNL” sa aiba o atitudine similara, si sa vina cu un proiect de modernizare, care sa contribuie la imbunatatirea imaginii clasei politice”. ”Daca oamenii precum Blaga, Flutur, Petrache si altii nu fac un pas in spate, liberalii si democrat-liberalii au legitimitate zero sa vorbeasca despre reforma sau despre sensul votului oamenilor”, a mai afirmat Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

La randul sau, senatorul PSD Daniel Savu a aratat, tot prin intermediul unui comunicat de presa, ca ”proiectul lui Victor Ponta s i a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de sustinerea grupurilor parlamentare s i a intregului partid”, iar ”ideea de a separa functiile administrative de functiile politice din partid este esential pentru schimbarea fundamentala nu doar a PSD, ci a tuturor partidelor politice si a scenei politice romanesti”. ”In acest fel vom putea scapa de acest concept de ”baron”, care inseamna o impletire intre politic si administrativ, fapt care duce la concentrarea puterii la nivel local”, mai afirma Savu, care adauga: ”Acest program al lui Liviu Dragnea trebuie dus pana la capat si este bine ca toate partidele sa faca aceasta distinctie intre functiile politice si cele administrative”.

Acelasi mesaj a fost transmis si de Claudiu Manda, presedinte al PSD Dolj. ”Vom sustine proiectul de modernizare al PSD. PSD va fi primul partid care, prin abordarile si strategia de modernizare pregatite in acest moment de Liviu Dragnea, va elimina notiunea de ”baron” prin separarea functiilor la nivel local. Acest program propus de dl. Dragnea are sustinerea noastra, pentru ca doar prin masuri concrete de modernizare a partidului vom da semnalul ca am inteles si am invatat din votul dat de romani in 2014”, a precizat si Manda, prin intermediul unui comunicat de presa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri