Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca el si Victor Ponta pregatesc "surprize placute" pentru partid, in perioada care a ramas pana la congresul din martie 2015, el aratand ca vor "incepe" cu colegii care nu au stiut sa gestioneze puterea pe care au avut-o.

"Deocamdata Victor Ponta a ales sa conduca Guvernul.Este presedintele PSD si pana la congres sa fiti siguri ca si Victor Ponta si eu vom pregati surprize placute pentru acest partid. Trebuie sa facem pas cu pas si cu rabdare. Va asigur ca si Victor Ponta si eu vom alege ceea ce trebuie pentru acest partid", a spus Dragnea, intrebat ce ar trebui sa aleaga Ponta: functia politica sau cea administrativa, potrivit Mediafax.

El a spus ca se va "incepe" cu colegii de partid care nu au stiut sa gestioneze puterea pe care au avut-o. "O sa incepem asa cum se incepe in mod normal: de la ceea ce ne-a creat cele mai mari probleme si, dupa parerea mea, in multe cazuri nedrept. Dar sunt unii colegi de-ai nostri care nu au stiut sa gestioneze o putere care a parut foarte mare, din pacate", a adaugat Dragnea.

El a spus ca acest "proces" nu va dura mult si va continua, dar nu neaparat cu "sange sau cu foarte mult scandal". "E un proces care dureaza. Nu va dura foarte mult, e un proces care a inceput ieri in partid si care va continua nu neaparat cu sange, nu neaparat cu foarte mutl scandal", a mai spus Dragnea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri