Un numar de 18 deputati PSD au facut, duminica, un apel la presedintele PSD, premierul Victor Ponta, solicitandu-i ca din viitorul Guvern sa faca parte ”oameni tineri, integri si profesionisti”, ei apreciind ca astfel de oameni in Executiv vor ajuta la revitalizarea si credibilizarea PSD.

In documentul citat, cei 18 deputati considera ca alegerile prezidentiale din 2014 au aratat ca respectul fata de oameni, independenta Justitiei si transparenta in gestionarea afacerilor publice sunt principii extrem de importante pentru majoritatea romanilor, mai importante chiar decat masurile economice si sociale, noteaza Mediafax.

“Acum, a venit momentul sa aratam ca am inteles mesajul transmis de alegatori pe 16 noiembrie. A venit momentul sa aratam ca suntem in stare, ca partid, sa schimbam felul in care actionam in actul de guvernare. Ca putem sa construim un nou Guvern, mai competent, mai onest si mai transparent. Un Guvern cu oameni asupra carora sa nu planeze niciun fel de suspiciuni de coruptie. Oameni care sa nu fi avut nicio legatura cu regimul comunist. Oameni care si-au demonstrat in repetate randuri competentele profesionale”, se precizeaza in apelul catre Victor Ponta.

Deputatii PSD semnatari considera ca partidul are nevoie de oameni noi, cu idei noi, chiar daca ei nu fac parte din conducerea partidului. "Noi, initiatorii acestui manifest, credem ca PSD are nevoie de o reforma profunda. Credem ca trebuie sa construim noul Guvern pe baza principiilor cerute de majoritatea romanilor: respect, onestitate si transparenta. Credem ca trebuie sa inlaturam odata pentru totdeauna etichetele de <corupti> si <comunisti>", se mai arata in apelul deputatilor PSD.

Semnatarii considera ca formarea unui nou Guvern in jurul acestor principii va crea premisele ca PSD sa aduca alaturi de stanga romaneasca tineri, profesori, intelectuali care sa fie atasati valorilor democratice si principiilor de dreptate sociala si care vor ajuta la revitalizarea partidul si la recastigarea credibilitatii formatiunii.

"Daca nu vom face aceasta schimbare profunda, partidul nostru este in pericol sa devina tot mai izolat in societate. (…) Facem un apel catre toti membrii PSD care cred, la fel ca noi, ca a venit momentul unei reforme profunde in partidul nostru. Va chemam sa sustinem impreuna formarea unui nou Guvern, condus de Victor Ponta, care sa aiba in componenta lui oameni din generatia tanara, integri si profesionisti", mai arata deputatii PSD, semnatari ai documentului.

Cei 18 deputati PSD care semneaza apelul mentionat sunt: Gabriela Podasca, Mircea Dobre, Florin Iordache, Marcel Ciolacu, Angel Talvar, Mihai Sturzu, Dprel Caprar, Natalia Intotero, Siomna Bucura-Oprescu, Ioan Vulpescu, Constantin Radulescu, Daniel Suciu, Mihai Weber, Flavius Maduta, Catalin Tiuch, Cosmin Necula, Ionut Savoiu si Florin Buicu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri