Tatiana Niculescu Bran, purtatorul de cuvant al lui Klaus Iohannis, a precizat ca intalnirea dintre presedintele ales si presedintele in exercitiu, Traian Basescu, de la Palatul Cotroceni, pentru pregatirea preluarii functiei prezidentiale, a durat o ora.

Este singura intalnire dintre cei doi presedinti, unul inca in exercitiu si celalalt ales, inainte de preluarea mandatului prezidential de catre Klaus Iohannis, dumunica, 21 decembrie.

“In aceasta seara, presedintele ales, Klaus Iohannis, s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintele in exercitiu, Traian Basescu, pentru un schimb de informatii legate de preluarea functiei prezidentiale, care va avea loc duminica”, a precizat purtatorul de cuvint desemnat al lui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, potrivit Mediafax.

Aceasta a aratat ca intalnirea dintre cei doi a durat o ora. Si presedintele ales, Klaus Iohannis, a scris pe pagina oficiala de Facebook ca s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintele in exercitiu, Traian Basescu, pentru un schimb de informatii legate de functia prezidentiala pe care o va prelua dupa investirea de catre Parlament.

“Ma voi reintalni cu Presedintele Basescu duminica, tot la Cotroceni, cu prilejul ceremoniei festive prin care se va face transferul de putere”, a mai scris Klaus Iohannis.

Presedintele ales va depune, dumunica, juramantul de investitura intr-o sedinta solemna a Parlamentului in ziua de duminica, 21 decembrie, la ora 12.00.

Dupa juramantul din Parlament, presedintele va merge la Palatul Cotroceni, pentru ceremonia de predare-primire a mandatului.
Klaus Iohannis va fi primit cu garda de onoare, la intrarea in Palatul Cotroceni.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri