Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat ca nu crede ca Traian Basescu ar face o cerere, la incheierea mandatului de presedinte, sa intre in PDL si nu vede ce filiala l-ar primi, adaugand ca nici nu crede ca vreun membru al PDL ar merge la poarta Palatului Cotroceni sa-l sustina, scrie Mediafax.

Intrebat daca exista vreo sansa ca presedintele Traian Basescu sa revina in noul PNL, Blaga a raspuns: "Si oameni mai maturi spun lucruri traznite". "Evident, in statutele, si in cel vechi si in cel nou, exista prevederea ca presedintii in functie, daca sunt membri de partid, pot reveni in conducerea partidului. Nu va fi cazul presedintelui Traian Basescu, pentru ca dansul si-a exprimat clar optiunea, foarte clar si-a exprimat: Adio PDL, asa e viata", a adaugat Blaga.

Intrebat daca l-ar primi pe Traian Basescu in PDL daca acesta ar face o cerere in acest sens, Vasile Blaga a raspuns: "Il vedeti dumneavoastra pe domnul presedinte Traian Basescu facand astfel de cerere? Si eu nu vad ce organizatie l-ar primi".

Legat de posibilitatea ca membri ai PDL sa fie prezenti, duminica, la poarta Palatului Cotroceni, atunci cand Traian Basescu va preda stafeta lui Klaus Iohannis, Blaga a precizat: "Nu cred, eu nu cred, lumea e libera".

Blaga a vorbit si despre bilantul celor 10 ani de presedintie a lui Traian Basescu, aratand ca ii place sa ramana cu amintiri placute despre oamenii cu care a colaborat si ca acesta a fost presedintele de care Romania a avut nevoie si ca nimeni nu-i poate contesta meritele. "Eu cred ca cel mai important lucru, cel mai indicat este ca romanii sa raspunda la aceasta intrebare. Traian Basescu a venit la conducerea romanilor la sfarsitul anului 2004 si a fost presedintele de care Romania a avut nevoie. Sa nu-i uitam meritele. Mie imi place sa raman cu amintiri placute despre oamenii cu care am colaborat. Parcursul nostru euroatlantic a fost sustinut cu tarie de acest presedinte si multumim pentru asta, a fost foarte ferm de multe ori, uneori extrem de ferm cum este cazul retragerii noastre din Irak si alte lucruri de acest gen (...). Nimeni nu-i poate contesta meritele in privinta independentei justitiei, modernizarea acestei institutii importante", a spus Blaga.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri