Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului dupa ce Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei, a vorbit intr-un interviu pentru cotidianul „Adevarul“ despre copilaria, adolescenta si studentia sa, despre familie si pasiuni, despre cum a trait Revolutia din decembrie 1989, dar si despre cat de multe a invatat de la Klaus Iohannis, ce inseamna alegerea sa in cea mai inalta functie in stat si cum se va dezvolta pe mai departe Sibiul.

Astrid Fodor are 61 de ani, este absolventa a Facultatii de Drept Economic-Administrativ din Sibiu, iar din 1978 si pana in 1990 a fost jurisconsult si apoi economist la Libertatea, una din cele mai mari fabrici din Sibiu. Din 1990 si pana in 1999 a fost sef serviciu vanzari iar din 1999 pana in 2000 director comercial in cadrul aceleiasi intreprinderi. Intre 2001 si 2002 a fost administrator al Consistoriului Superior al Bisericii Evanghelice C.A. Sibiu iar din 2002 si pana in 2008 a fost, tot in cadrul Consistoriului, director economic. Din 2008 este viceprimar al municipiului Sibiu iar din decembrie 2014, primar interimar al fostei Capitale Culturale Europene.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri