Victor Ponta a precizat luni, in urma discutiei de la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, ca a fost intalnirea sa "saptamanala" cu seful statului, pe subiecte obisnuite de colaborare institutionala si urari de "La multi ani".

"Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis - subiectele obisnuite de colaborare institutionala! Si urari de La multi ani", afirma Ponta, pe Twitter. Surse oficiale au declarat anterior ca, imediat dupa sedinta de guvern, premierul Victor Ponta a mers la Palatul Cotroceni, unde presedintele Klaus Iohannis a inceput o serie de discutii cu unii dintre ministri. Potrivit acestora, cei doi au discutat inclusiv despre bugetul pe anul viitor, conform Mediafax.

Administratia Prezidentiala a precizat, anterior, prin intermediul unui comunicat de presa, ca la invitatia presedintelui Klaus Iohannis, luni si marti au loc, la Palatul Cotroceni, o serie de intalniri ale sefului statului cu ministrii Gabriel Oprea, Mircea Dusa si Bogdan Aurescu. Potrivit sursei citate, ”la invitatia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis se desfasoara, luni si marti, la Palatul Cotroceni, o serie de intalniri intre presedinte si ministrii Afacerilor Interne, Apararii Nationale si de Externe.

Intalnirea presedintelui cu diversi ministri

”Se discuta domeniile de care presedintele este direct responsabil, securitate nationala, aparare si politica externa, in cadrul unei prime luari de contact cu activitatea ministrilor Gabriel Oprea, Mircea Dusa si Bogdan Aurescu, si a celor trei ministere pe care le conduc”, se mai precizeaza in comunicat. In cursul zilei de luni au loc intalnirile cu ministrii de Interne si Aparare, in timp de intalnirea cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu va avea loc marti.

Aceasta este prima serie de intalniri a presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentanti ai Executivului, de la investirea in functie. Surse politice declarau, duminica ca presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, cel de Interne, Gabriel Oprea si cel de Externe, Bogdan Aurescu, discutii vizand domeniile de care seful statului este direct raspunzator, potrivit Constitutiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri