Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, un mesaj pe Facebook, in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro, el aratand ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

”Salut debutul presedintiei letone a Consiliului Uniunii Europene si intrarea Lituaniei in randul statelor membre care fac parte din zona euro”, se precizeaza in mesajul presedintelui Romaniei. El mai arata ca, ”in fata oricarei greutati, Europa continua consolidarea unitatii sale”, scrie Mediafax.

”Pentru noi, romanii, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni, egali cu cetatenii oricarui alt stat membru”, mai afirma seful statului. Letonia a preluat, pe 1 ianuarie 2015, presedintia semestriala a Consiliului Uniunii Europene, pe fondul tensiunilor dintre Occident si Rusia, a crizei ucrainene si a problemelor economice. In plus, tot de la 1 ianuarie, Lituania a intrat in zona euro, devenind al 19-lea membru al uniunii monetare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri