Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene si euroasiatice, Victoria Nuland. Seful statului a spus ca nu stie daca vizita i se datoreaza si lui dar ca se bucura ca a venit, Nuland raspunzand ca ”i se datoreaza,cu siguranta”.

Intalnirea presedintelui Klaus Iohannis cu Victoria Nuland a durat aproximativ o ora, si a fost prima intalnire a secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru afaceri europene si eurasiatice, in cadrul vizitei pe care o efectueaza, marti si miercuri, la Bucuresti. Victoria Nuland a fost intampinata la Palatul Cotroceni de consilierul personal al presedintelui , Mihai Razvan Ungureanu. Nuland l-a felicitat pe Ungureanu pentru noul post de consilier al sefului statului si a declarat ca se bucura ca a revenit la Bucuresti, conform Mediafax.

Seful statului a declarat in cadrul intalnirii ca se bucura pentru aceasta vizita a Victoriei Nuland, la Bucuresti, la inceputul mandatului sau la Palatul Cotroceni, potrivit imaginilor transmise de Administratia Prezidentiala.
”Bine ati venit! Ma bucur ca ati decis sa faceti o vizita atat de repede, in mandatul meu. Nu stiu daca acest lucru mi se datoreaza si mie, dar ma bucur”, i-a transmis presedintele Iohannis Victoriei Nuland. Nuland i-a raspuns lui Iohannis: ”Cu siguranta vi se datoreaza, am venit sa va vad”.

Presedintele Iohannis a mai spus: ”Avem multe lucruri in comun si astept cu nerabdare aceasta intalnire”.
Din delegatia presedintelui Iohannis care a participat la discutia cu asistentul secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, la Palatul Cotroceni au facut parte purtatorul de cuvant al presedintelui, Tatiana Niculescu Bran si consilierii George Scutaru si Dan Mihalache.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri