Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o "vizita-fulger" la Chisinau, conform presei moldovene, surse politice adaugand ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu liderii partidelor proeuropene din Republica Moldova, discutia, la care vor fi prezenti si alti oficiali europeni, urmand sa aiba loc marti, in jurul orei 12.00, pe aeroportul din Chisinau.

Portalul de stiri din Moldova Unimedia.info transmite, citand unele surse, ca premierul Ponta va efectua o "vizita-fulger" la Chisinau. "Premierul a avut, luni, unele convorbiri telefonice legate de o astfel de vizita", au precizat, de asemenea, surse politice pentru Mediafax.

Si Radio Chisinau informeaza, citand surse din cadrul partidelor proeuropene, ca un grup de politicieni europeni se va afla, marti, la Chisinau, pentru a discuta cu partidele parlamentare despre situatia politica din Republica Moldova. Potrivit surselor, din delagatie fac parte premierul roman Victor Ponta, presedintele comisiei pentru politica externa a Parlamentului European, Elmar Brok, presedintele Aliantei Partidelor Liberale si Democrate pentru Europa (ALDE), Graham Watson, precum si un reprezentan al socialistilor europeni.

Si presedintele Klaus Iohannis urma sa efectueze o vizita la Chisinau, in perioada 22-23 ianuarie, dar si-a amanat vizita in urma unei convorbiri telefonice avute, luni, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in urma careia cei doi sefi de stat au fost de acord ca in prezent nu sunt intrunite in aceasta tara conditiile pentru vizita lui Iohannis si au stabilit ca aceasta sa aiba loc in perioada imediat urmatoare instalarii noului guvern.

Formatiunile politice proeuropene de la Chisinau nu au reusit inca sa ajunga la un acord dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri