Primarul Constantei, Radu Mazare, a spus, marti, ca „in mod normal si onorabil” Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia de la conducerea PSD, in contextul in care a pierdut alegerile prezidentiale.

"Este, intr-adevar, o stare de nemultumire (la nivelul PSD - n.red.), sunt discutii despre felul in care este gestionat la nivel central in aceasta perioada post-electorala. Daca ma intrebati pe mine, si eu unul sunt deranjat ca sunt aratat cu degetul pentru esecul lui Ponta sau pentru esecul lui Dragnea. Eu, daca as pierde alegerile la primarie, a doua zi mi-as depune mandatul si in niciun caz nu as arata spre cei care sunt sefi de organizatii mici, locale, ca ei sunt de vina pentru pierderea mea”, a declarat Mazare, la Curtea de Apel Bucuresti, inainte de procesul in care este implicat si care se afla pe rolul acestei instante, el fiind chestionat cum vede faptul ca se vorbeste de plecari din PSD, relateaza Mediafax.

Intrebat daca Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia de la conducerea Partidului Social Democrat, Radu Mazare a spus ca „in mod normal si onorabil, da”.

De asemenea, chestionat in ce "tabara" s-ar plasa, Mazare a mentionat: "Nu stiu inca, nu am luat o decizie, discut cu prietenii mei si colegii mei. Dupa cum stiti, la Constanta suntem o echipa foarte stransa si foarte solidari unii cu ceilalti, iar eu nu iau decizii de capul meu. Discut sa vad ce vrea si ala si ala, in momentul in care avem o opinie cristalizata o luam intr-o directie cu totii".

Primarul Constantei a subliniat ca nu a discutat, deocamdata, nici cu Marian Vanghelie si nici cu Mircea Geoana, despre o eventuala intrare intr-o formatiune politica a celor doi. „E posibil sa plece parlamentarii catre aceasta formatiune. In orice caz, lucrurile nu sunt tocmai in regula. Adica nu mi se pare normal ca atunci cand pierzi niste alegeri sa dai vina pe altii”, a spus Mazare.

Referitor la faptul ca Marian Vanghelie a dat declaratii la DNA in dosarul votului din diaspora, impotriva lui Liviu Dragnea, edilul Constantei a spus ca „nu trebuie sa amestecam politica cu justitia, cu procurorii si sa facem in asa fel incat sa scapam de adversarii politici prin procurori si prin dosare”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri