Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj pe Facebook, cu ocazia implinirii a 1884 de ani de la data atestarii documentare a localitatii Rosia Montana, ca viitorul acestei zone trebuie gandit in acord cu normele europene de mediu si cu legislatia privitoare la patrimoniul cultural.

”Rosia Montana implineste astazi 1884 de ani de la data atestarii documentare a localitatii. In ultimii ani, acest loc unic din Muntii Apuseni a devenit un simbol al patrimoniului nostru cultural si natural. In numele Rosiei Montane s-a creat o miscare civica si comunitara despre care s-ar putea spune ca ”muta muntii”, atunci cand este in joc pastrarea autenticitatii si a traditiei vechi a acestei localitati”, a scris presedintele Iohannis pe Facebook.

Potrivit sefului statului, ”viitorul Rosiei Montane trebuie gandit in acord cu normele europene de mediu si cu legislatia privitoare la patrimoniul cultural, dar si cu opiniile tuturor specialistilor care ar putea aduce o contributie valoroasa la un proiect de renastere economica a zonei”.
”La multi ani, Rosia Montana!, a mai transmis Klaus Iohannis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri