Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz pozitiv, duminica seara, pentru inceperea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea in dosarul ”Gala Bute”, relateaza B1 TV.

Au fost 20 voturi ”pentru”, o abtinere si un vot impotriva.

Deputata Elena Udrea a declarat, duminica, inainte de a intra la sedinta Comisiei juridice, ca i se pare "normal" sa se voteze petru inceperea urmaririi penale impotriva sa si ca parlamentarii PMP vor vota in acest sens.

"Mi se pare normal sa se voteze pentru inceperea urmaririi penale", a declarat Udrea, intrebata daca parlamentarii PMP vor vota pentru urmarirea sa penala.

Ea a sustinut ca este tinta a unei actiuni de denigrare a carei finalitate este tacerea sa. "Impotriva mea exista un asalt, sunt tinta unei actiuni de denigrare prin care sa fiu facuta se tac", a spus Udrea.

"Se doreste sa tac pentru ca, ce s-a intamplat intre joi si marti este, de fapt, denuntul pe care l-am facut impotriva generalului Coldea de la SRI.

De aici a pornit toata aceasta avalansa de cereri de arestare, nemaiintalnita. Ganditi-va ca luni, in Parlamentul Romaniei se vor vota ptru cereri impotriva unui singur deputat, una de incepere a urmaririi penale si trei de arestare preventiva", a spus Udrea.

Udrea a a sustinut ca denunturile sale nu au "putere egala" cu denunturile impotriva sa si ca in dosarul Microsoft "toata lumea este libera" doar impotriva sa se cere arestarea. De asemenea, deputatul a mai spus ca "nu se spune" prin ce actiuni a incalcat controlul judiciar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri