Dupa discursul din fata plenului Camerei Deputatilor, reunit pentru a se pronunta prin vot asupra cererilor Justitiei in cazul sau, Elena Udrea a facut un gest extrem de controversat.

La un moment dat, inainte de a lua cuvantul Elena Udrea primeste un SMS pe care il citeste, dupa care imediat face un gest aproape ostentativ: isi duce mana la nas atingandu-l in mod repetat si uitandu-se in jur sa vada daca este vazuta, anunta Gandul.info. Gestul a fost repetat si dupa ce a rostit discursul de la tribuna, catre camerele de luat vederi.

„Vad ca gestul meu din Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica. In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula”, a postat Elena Udrea pe Facebook.

OK pentru arestare

Cererea DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Elena Udrea pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in dosarul "Gala Bute" a fost adoptata de plenul Camerei Deputatilor, cu 219 voturi "pentru" si 102 voturi "impotriva". In sala au fost prezenti 328 deputati. Votul a fost secret cu bile.

Voi merge in fata procurorilor si a judecatorilor pentru a-mi sustine nevinovatia

Deputatul Elena Udrea a declarat in fata plenului Camerei, reunit pentru a se pronunta prin vot asupra cererilor Justitiei in cazul sau, ca va merge in fata procurorilor si a judecatorilor pentru a-si sustine nevinovatia si a reiterat solicitarea de a fi aprobate cererile de urmarire penala.

„In fata dumneavoastra, Parlamentul Romaniei, declar inca o data ca tot ceea ce am spus este adevarul pe care il stiu. Daca exista acuzatii la adresa mea, atunci ele trebuie cercetate. Justitia trebuie sa-si urmeze cursul si in cazul Elenei Udrea. Nu ma apar in Parlament si nu va cer sa fiti judecatori. Nu intru pe fondul cauzelor in care sunt acuzata. Voi merge in fata procurorilor si a judecatorilor pentru a-mi sustine nevinovatia. De aceea va solicit sa aprobati favorabil cererile de incepere a urmaririi penale in ceea ce ma priveste”, a spus Elena Udrea.

Ea a aratat ca dosarele in care este implicata nu au un caracter politic, dar a precizat ca, in acelasi timp, ceea ce i se intampla reprezinta un lucru exceptional.

„Pentru prima data in istorie pe numele unui parlamentar s-au emis trei cereri de arestare preventiva in numai doua ore in doua dosare penale intitulate «Gala Bute» si «Microsoft»”, a aratat Udrea, care a precizat ca nu a fost chemata sau citata niciodata in dosarul «Gala Bute», unde se fac cercetari de trei ani.

„Daca sunt acuzatii care se formuleaza impotriva mea, cred ca era normal sa fiu chemata sa-mi spun punctul de vedere. Nu s-a dorit sa-mi spun punctul de vedere, s-a dorit direct arestarea mea. In dosarul «Microsoft», motivele si probele pentru care se cere arestarea preventiva existau si in 29 ianuarie, cand am fost chemata la DNA, cu mandat, pentru a fi pusa sub control judiciar. Arestarea preventiva a venit dupa denuntul si interviul public in care l-am acuzat pe actualul sef al SRI”, a spus Udrea.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri