Premierul Victor Ponta va pleca in Statele Unite ale Americii, pentru aproximativ o saptamana, unde se va intalni, la Washington si New York, cu reprezentanti ai unor companii americane, precum si cu lideri politici, au declarat surse oficiale, relateaza Mediafax.

Ponta va pleca din Bucuresti marti seara si va reveni in tara duminica. "Vizita are un caracter predominant economic, dar vor fi si intalniri de natura politica", au aratat sursele citate. Avand in vedere plecarea in SUA a premierului, sedinta de guvern din aceasta saptamana este programata pentru marti. Saptamana trecuta, inaintea sedintei de guvern, premierul Ponta s-a intalnit, la Palatul Victoria, cu insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson.

Dupa acea discutie, premierul le-a cerut ministrilor sa realizeze un "update" la foaia de parcurs pe zona comerciala cu SUA, aratand ca este nevoie de indepartarea oricaror bariere pentru marii investitori americani astfel incat Parteneriatul strategic sa fie eficient si din punct de vedere economic, nu doar politic si militar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri