Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat ca va merge "cu toata inima" la Inalta Curte, ca martor in Dosarul referendumului, el aratand ca stie foarte bine ce s-a intamplat in 2012 si ca nu a existat "nicio lovitura de stat si nicio frauda".

Ponta a precizat ca nu a fost si nici nu va fi citat la Inalta Curte, ci se va prezenta in caliatte de martor al apararii. "Nu am fost citat si nici nu voi fi citat. Am inteles ca avocatul domnului Dragnea ma va instiinta si pe mine, pentru ca sunt martorii ceruti de catre avocatul apararii si atunci avocatul apararii s-a angajat in fata instantei ca ne anunta", a spus Ponta, scrie Mediafax.

El a aratat ca se va prezenta "cu toata inima" in fata instantei. "Imediat ce ma anunta, ma duc cu toata inima pentru ca stiu foarte bine ce s-a intamplat atunci si stiu foarte bine ca nu a fost nicio lovitura de stat, ca nu a fost nicio frauda, ca daca era nu-l mai votam pe domnul Hellvig la SRI , ce naiba..,", a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce instanta suprema a admis cererea apararii lui Liviu Dragnea in acest sens, au declarat surse judiciare. Decizia a fost luata dupa ce avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, pe 5 februarie, la instanta suprema, audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri