Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a aprobat, marti, propunerile premierului Victor Ponta, referitoare la intrarea si stationarea pe teritoriul Romaniei, in mai-iunie 2015, a unor forte si mijloace ale armatei portugheze, cuprinzand patru aeronave F16 Falcon si aproximativ 150 militari si civili, din misiunile de Politie Aeriana NATO.

Potrivit comunicatului de presa remis la finalul sedintei CSAT, membrii Consiliului au analizat si aprobat raportul privind activitatea Centrului National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica - CERT-RO, in anul 2014, institutie al carei obiectiv general a constat in dezvoltarea capacitatii de raspuns la incidente de securitate cibernetica si a relatiilor de cooperare cu entitati nationale sau internationale, cu atributii si responsabilitati in domeniul securitatii cibernetice, noteaza Mediafax.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a aprobat propunerile prim-ministrului referitoare la intrarea si stationarea pe teritoriul Romaniei, in perioada mai-iunie 2015, a unor forte si mijloace ale armatei portugheze, avand in compunere patru aeronave F16 Falcon si personalul aferent (aproximativ 150 militari si civili) in scopul pregatirii si desfasurarii misiunilor de Politie Aeriana NATO.

Potivit sursei citate, presedintele Romaniei urmeaza sa informeze Parlamentul cu privire la decizia luata, in conditiile legii. In cadrul sedintei, s-a aprobat, de asemenea, Raportul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii privind activitatea desfasurata in anul 2014 si s-a decis trimiterea acestuia, spre examinare, catre Parlamentul Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri