Presedintele Klaus Iohannis a scris, marti, pe Facebook, ca in CSAT s-a evaluat conflictul din Ucraina, aratand ca dupa mai bine de o jumatate de secol de pace, in apropierea granitelor noastre sunt ucisi oameni iar Romania are tot interesul ca acest conflict sa se rezolve in mod pasnic.

”Dupa mai bine de o jumatate de secol de pace, in apropierea granitelor noastre sunt ucisi oameni. Altii isi parasesc satele in cautarea unui refugiu. Romania se afla la aproximativ 300 de km de Crimeea, locul unde a inceput anul trecut modificarea granitelor stabilite dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial”, a scris seful statului pe pagina de socializare, noteaza Mediafax.

Potrivit lui Klaus Iohannis, ”avem tot interesul ca orice conflict din aceasta parte a Europei sa se rezolve pe cale pasnica”. Presedintele Klaus Iohannis mentioneaza faptul ca in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a evaluat conflictul din Ucraina si efectele lui in regiune.

”Am reconfirmat angajamentele asumate de Romania in cadrul parteneriatelor noastre strategice”, a mai afirmat Klaus Iohannis pe Facebook.
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a facut, marti, o analiza a starii de securitate din Ucraina si implicatiile pentru Romania, apreciindu-se ca sprijinul consecvent al tarii noastre pentru Ucraina, de la declansarea crizei, a marcat o deschidere fara precedent a relatiilor bilaterale.

Potrivit comunicatului de presa remis dupa sedinta CSAT, o prima tema dezbatuta de catre Consiliu a reprezentat-o analiza starii de securitate din Ucraina si implicatiile pentru Romania. ”Membrii Consiliului au apreciat ca sprijinul consecvent al Romaniei pentru Ucraina, de la declansarea crizei, a marcat o deschidere fara precedent a autoritatilor de la Kiev fata de cooperarea bilaterala cu Romania”, se precizeaza in comunicatul de presa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri