Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, joi, ca discutiile cu colegii de la UNPR si colegi de la PSD nu sunt pentru sustinerea programului de guvernare al PNL ci pentru a sprijini o majoritate parlamentara, Catalin Predoiu si Teodor Atanasiu urmand sa aiba discutii in acest sens.

”Au fost discutii si unii din colegii de la UNPR au spus ca vor sustine o eventuala motiune de cenzura”, a spus Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa, precizand ca este ”impropriu” sa dea nume, din moment ce ”domnul Oprea i-a bagat in sedinta si le-a cerut declaratii publice ca nu vor colabora cu dusmanul din Opozitie”. Alina Gorghiu a precizat ca toate discutiile avute cu colegii de la UNPR si colegi de la PSD ”nu au fost deloc in sensul in care le-a propus sa vina la PNL, pentru a vota programul de guvernare”, arata Mediafax.

”Toate discutiile au fost pentru a sprijini o majoritate parlamentara si au fost si vor fi inclusiv discutii care se vor purta, si pe care Catalin Predoiu si Teodor Atanasiu le vor purta, astazi, maine, nu stiu cand ”, a mai spus Gorghiu. Gorghiu a declarat, luni, la Realitatea TV, ca liberalii au avut discutii cu partidul lui Mircea Geoana si cu UDMR, dar si cu colegi ai liderului UNPR, Gabriel Oprea, precizand ca ”pe unii dintre acestia i-au convins ca merita sa sustina programul de guvernare al PNL”. Cu toate acestea, Alina Gorghiu a precizat ca in PNL s-a stabilit sa nu se mai avanseze termene privind depunerea unei motiuni de cenzura, pana cand nu vor fi siguri ca au acea majoritate care sa le permita schimbarea Guvernului Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri