PSD se va confrunta in 2016 cu o opozitie impotenta care acum asteapta ca DNA sa ii dea jos de la guvernare, a declarat Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD la Consiliul National.

”In 2016, o sa ne confruntam cu o Opozitie, din nou o spun intre noi, ca sigur nu se da la televizor, destul de impotenta. Intai au spus ca fac majoritate cu domnul Geoana si domnul Vanghelie. A murit ideea. Acum stau si asteapta ca ne va da DNA-ul jos de la guvernare si or sa vina ei. La anul, or sa spere ca o sa castige Iohannis alegerile”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a adaugat ca singurul lucru pe care trebuie sa il faca actuala coalitie este sa reaminteasca oamenilor ce au facut ”pedelistii care astazi se numesc penelisti, cand au fost la guvernare, si cat de greu a fost sa indrepte relelor lor”. ”Asa cum in 2010, unii nu credeau ca vom castiga alegerile, poate si in 2015 multi sunt pesimisti. Sunt absolut convins ca vom fi din nou pasarea Phoenix, care renaste din propria cenusa, ca din nou, cei care ne-au cantat prohodul, vor ramane cu prohodul”, a spus Ponta in finalul discursului sau.

”Sa fiti alaturi de mine in toate aceste batalii”, le-a mai transmis presedintele PSD delegatilor la Consiliul National al partidului.

Victor Ponta: Ca si Nastase, nu am realizat ca alegerile se castiga pe baza emotiilor, nu pe ratiune

Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat ca isi asuma greseala de a nu-i fi indepartat din partid inca din 2011 pe Mircea Geoana si Marian Vanghelie, dar si ca nu a realizat, ca si Adrian Nastase in 2004, ca alegerile nu se castiga cu ratiune, ci pe baza emotiilor. "Si eu daca vedeam cozile pentru vot la televizor, veneam sa votez contra lui Ponta. Daca vedeam la televizor ca spune «Fa, Doina ?», cum sa aleg pe acel cineva ? Trebuie sa intelegem acest adevar, ca turul doi al alegerilor inseamna emotii", a spus liderul PSD la Consiliul National al partidului.

El le-a cerut membrilor PSD sa invete din aceste greseli de perceptie, inclusiv din cele comise in cazul lui Geoana si Vanghelie: "In 2011, trebuia sa-i las acolo unde erau", a afirmat Ponta.

Alegerile prezidentiale pierdute anul trecut nu trebuie transformate intr-o "jelanie" de catre PSD, ci trebuie invatat din experienta pentru o mai buna pregatire, aratand electoratului ca membrii de partid isi asuma raspunderea pentru acuzatii grave de coruptie, a afirmat liderul PSD, Victor Ponta. El i-a rugat pe membrii PSD, la Consiliul National, sa lase deoparte supararile, reprosurile si nemultumirile, aratand ca nu trebuie sa fie dezamagiti deoarece partidul este la guvernare intr-o alianta foarte solida si are cei mai multi parlamentari si alesi locali. "Vreti sa fim in opozitie ? Poate o sa fe mai simplu. PSD este insa ca pasarea Phoenix si, de cate ori altii ii canta prohodul, renaste din propria cenusa", le-a spus Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri