Premierul Victor Ponta afirma ca asteapta sa discute cu presedintele Klaus Iohannis despre persoana care va fi ministru al Finantelor si sustine ca nu a vorbit deocamdata cu nimeni in acest sens, nici cu Viorel Stefan, al carui nume este vehiculat drept cel mai probabil candidat.

Viorel Stefan este presedintele comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor, numele sau fiind vehiculat in ultimele ore drept persoana care va fi nominalizata, cel ama probabil pentru functia de ministru al Finantelor.

"Nu am apucat sa discut cu presedintele Iohannis si nu am propus inca pe nimeni la Ministerul de Finante, pentru ca asa lucrez eu, intai vreau sa vad ca sunt adoptate astazi, in sedinta, cele doua Coduri", a spus Ponta.

Intrebat de presa daca pentru acest post va fi nominalizat Viorel Stefan, Ponta a sustinut ca, deocamdata, nu a vorbit cu nimeni si nu a apucat sa se ocupe de acest lucru. "Pana in acest moment, nu exista nicio discutie concreta si batuta palma cu cineva", a adaugat Ponta. Intrebat insa daca numele lui Viorel Stefan ca viitor ministru al Finantelor este vehiculat in mod fals, premierul a raspuns ca acesta este unul dintre cei mai buni colegi, dar a sustinut in continuare ca nu a discutat cu acesta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri