Presedintele Klaus Iohannis a scris, joi, pe Facebook, despre participarea la dineul oficial oferit de Casa Regala la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Mostenitoare Margareta, aratand ca pentru el, Familia Regala reprezinta ”un simbol al valorilor pe care le admira”.

Postarea de pe Facebook este insotita de o fotografie in care presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen se afla, in Castelul Peles, alaturi de Principesa Margareta si Principele Radu. In mesajul de pe Facebook, seful statului transmite ca a participat, impreuna cu sotia sa, la dineul oficial oferit de Casa Regala la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Mostenitoare Margareta. ”Pentru mine, Familia Regala reprezinta nu numai o pagina esentiala din istoria tarii noastre, ci si un simbol al valorilor pe care le admir: respect fata de oameni, putere de a trece peste nedreptati si greutati, generozitate si bunacuviinta”, se mai mentioneaza in mesajul lui Iohannis, informeaza Mediafax.

La dineul care a avut loc miercuri seara, in Sufrageria de Stat a Castelului Peles, au participat reprezentanti ai autoritatilor publice din Romania si din Republica Moldova, personalitati ale vietii culturale, diplomatice, sportive si reprezentanti ai clerului si societatii civile. Administratia Prezidentiala a precizat, miercuri, ca Klaus Iohannis este "primul presedinte in functie din istoria Romaniei care participa la un eveniment oficial la Castelul Peles, alaturi de Familia Regala".

"Pe 19 noiembrie 2014, la trei zile dupa turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a fost si primul presedinte care a avut o intalnire cu Familia Regala inainte de investire", adauga sursa citata. Principesa Margareta si-a sarbatorit ziua de nastere (26 martie) la Castelul Peles, marti si miercuri, printr-o serie de evenimente publice, intre care o ceremonie de decorare a unor personalitati si un dineu oficial, potrivit unui comunicat trimis de Familia Regala a Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri