Eugen Teodorovici va fi ministru al Finantelor, iar functia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluata de Marius Nica, pana in prezent secretar general al Ministerului Muncii.

Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta, care a precizat ca propunerile au fost acceptate de presedintele Klaus Iohannis. Ponta a mai spus ca a discutat cu Iohannis in cursul zilei de vineri, potrivit Mediafax.

Postul de ministru al Finantelor este vacant dupa ce Darius Valcov, cercetar de DNA pentru fapte de trafic de influenta, a demisionat, postul fiind preluat, in urma cu o saptamana, cu titlu de interimat, de catre premierul Ponta.

Administratia Prezidentiala a anuntat ca Eugen Teodorovici si Marius Nica vor depune, luni dimineata, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in calitate de ministri ai Finantelor, respectiv Fondurilor Europene.

In comunicatul de presa transmis de Administratia Prezidentiala se precizeaza ca presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Victor Ponta au convenit in cursul unei intrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnarii noului ministru de Finante in persoana lui Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene.

Sursa foto: Mediafax foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri