Atrasi de pensiile de serviciu pe care parlamentarii din alte state europene le primesc, 255 de senatori si deputati au semnat un proiect de lege prin care ar primi si ei acelasi tip de indemnizatii speciale, scriu jurnalistii de la Gandul.

Concret, daca acest proiect ar fi adoptat, un parlamentar cu un mandat ar primi, dupa varsta de pensionare, 1.200 de lei in plus, cei cu doua mandate ar primi aproximativ 2.400 de lei, iar cei cu cel putin trei mandate ar ajunge sa castige din aceasta indemnizatie speciala maximum 4.000 de lei.

Dupa ce mai bine de o saptamana, proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor a fost mai mult un mit urban, acesta a fost inregistrat joi la Camera Deputatilor. Si nu doar atat, el a fost semnat de 255 de deputati si senatori de la toate partidele, dintre care 23 sunt liberali. Publicatia mentionata arata ca unii liberali au fost ”ademeniti” sa semneze acest proiect cu un tabel comparativ cu pensiile speciale ale alesilor din alte state europene. In explicatia initiatorilor, indemnizatiile speciale ar veni ca ”un drept firesc si echitabil”, tocmai pentru ca alesii sunt in slujba poporului.

Citeste articolul integral pe Gandul.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri