Presedintele american Barack Obama a facut cateva glume la adresa lui Hillary Clinton si Donald Trump la editia din acest an a Dineului Corespondentilor de la Casa Alba, un eveniment organizat ca de fiecare data intr-o atmosfera relaxata, la Washington, potrivit variety.com, citat de Mediafax.

Barack Obama nu i-a scutit de glumele sale pe aliatii si rivalii lui, sambata seara, in fata reprezentantilor presei si a numeroase celebritati, cu ocazia acestui eveniment traditional, in timpul caruia presedintele american ii ironizeaza pe unii dintre invitati in discursul sau introductiv, care contine insa adeseori si numeroase accente de autoironie.

Presedintele american s-a pretat inca o data acestui "joc" cu ocazia evenimentului organizat de Asociatia corespondentilor de presa de la Casa Alba, cu un an inainte de alegerile prezidentiale din 2016.

In discursul sau, Barack Obama a facut o referire comica la adresa disputelor sale principiale din 2011 cu miliardarul Donald Trump, remarcand prezenta acestuia la evenimentul de sambata. "Si Donald Trump este aici. Inca este aici", a declarat, in gluma, presedintele american.

De asemenea, liderul american a glumit si pe seama actorilor din distributia serialului de comedie "Black-ish", produs de postul de televiziune ABC, pe care i-a "avertizat" in felul urmator: "Sa stiti ca faptul ca sunteti «negriciosi» va ajuta doar sa ramaneti mult timp populari".

Printre pretendentii la succesiunea sa, Hillary Clinton - invinsa de Barack Obama in cursa de obtinere a candidaturii din partea Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din 2008 - nu a fost nici ea scutita de glumele actualului presedinte american, care a ironizat tonul mai degraba modest pe care Hillary Clinton a vrut sa il impuna campaniei sale actuale, lansata prin intermediul unor intalniri cu "americanii de rand din Iowa", la bordul unui microbuz.

"Traim timpuri grele. Am o prietena care castiga milioane de dolari pe an, dar acum locuieste intr-un microbuz in Iowa", a spus Barack Obama.

Presedintele american a starnit hohote de ras furtunoase in randul invitatilor in momentul in care a vorbit putin si despre relatia stransa de colaborare pe care o are cu vicepresedintele Joseph Biden, ironizand in acelasi timp anumite initiative legislative anti-gay din statul Indiana: "Am devenit atat de apropiati incat in anumite zone din Indiana angajatii unor restaurante nu vor sa ne mai aduca pizza la masa".

Dineul Corespondentilor de la Casa Alba, un eveniment desfasurat in fiecare an intr-o atmosfera relaxata, este cunoscut in anumite cercuri si sub denumirea de "cea mai salbatica seara de la Washington", datorita combinatiei neobisnuite de invitati care participa la aceasta gala - vedete de la Hollywood, personalitati din mass-media si oficiali guvernamentali.

Printre invitatii din acest an s-au numarat actorii Jane Fonda, Bradley Cooper, Tea Leoni, Sophie Turner si Laverne Cox, regizorul Bryan Singer, jurnalistul de la Bloomberg Politics Mark Halperin, liderul grupului minoritar din Camera Reprezentantilor Nancy Pelosi, jurnalista Katie Couric, fostul secretar de stat Madeleine Albright.

Sursa foto: Neftali / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri