Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratiile la plecarea de la evenimentul aniversar al PNL, de la Opera Romana, unde a primit premiul I C Bratianul, la aniversarea a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal, premiu care se acorda in fiecare an unei prsonalitati care nu este membru al partidului.

Seful statului a declarat ca s-a bucurat foarte mult sa isi revada colegii.

”A fost aceasta reintalnire cu Partidul National Liberal un eveniment foarte frumos si emotionant. Am avut marea onoare si placere sa primesc premiul Bratianu ca si persoana care este din afara partidului dar m-am bucurat foarte mult sa ii revad pe colegii mei si discursurile au fost foarte emotionante, o atmosfera foarte frumoasa”, a declarat Iohannis.

Intrebat de presa daca si-i doreste mai repede la guvernare pe cei din PNL, Iohannis a raspuns: ”Mi-i doresc la guvernare, si le doresc la guvernare”.

Intrebat daca acest lucru se va intampla anul acesta, tinand cont de anuntata motiune de cenzura a liberalilor, Klaus Iohannis a spus: ”Da, vom vedea, cine stie?”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri