Cartea "Cronica de Cotroceni” a fostului consilier prezidential Adrian Saftoiu starneste reactii aprinse, desi abia a fost lansata, anunta Stirile Pro TV.

Sunt 17 ani de cand Adriana Saftoiu a lucrat prima data cu Traian Basescu. Astazi il descrie pe fostul presedinte drept o persoana cel putin dificila.

„Parcursul sau politic arata foarte mult cinism, un calcul rece in atingerea obiectivului. (..) Miza personala a lui Traian Basescu a vizat si libertatea sa. Era aproape convins ca Adrian Nastase nu se va da in laturi sa foloseasca orice mecanism pe care il va avea la indemana pentru a-l trimite la inchisoare. Avea nevoie de timp ca sa isi rezolve problema Dosarului Flota, piatra de moara in 2004”.


Cartea Cronica de Cotroceni
relateaza cu lux de amanunte cateva scene a caror personaj principal a fost Elena Udrea, sefa a Cancelariei Prezidentiale, in 2005.

Detalii picante de la Cotroceni cu Elena Udrea

„Elena Udrea reprezinta un capitol delicat in viata Presedintelui. (...) Traian Basescu s-a comportat insa in asa fel incat o slabiciune a sa ca om a devenit o vulnerabilitate pentru Presedinte”, scrie Adriana Saftoiu Ea isi aminteste, potrivit Digi 24, ca existau momente in care consilierii prezidentiali se confruntau cu adevarate „crize de isterie” ale presedintelui, generate de o presupusa lipsa de sprijin pentru Elena Udrea. Adriana Saftoiu nu a sarit nici peste intamplarile picante. Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei ar fi fost captivat, de Elena Udrea, cand aceasta l-a insotit pe presedinte in Italia.

Cartea Adrianei Saftoiu se constituie intr-o marturie condusa inteligent despre o epoca si citeva dintre personajele ei aflate la putere sau in preajma acesteia, dar si despre ce se poate intimpla atunci cind convingerile personale ajung sa se afle in opozitie cu ale celor din jur.

Cronica de Cotroceni (30,76 lei), de Adriana Saftoiu, se numara printre cele mai cumparate volume la cea de-a zecea editie a Salonului International de Carte Bookfest, desfasurat in perioada 20 - 24 mai, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri