PNL va depune motiunea de cenzura in 5 iunie, iar dezbaterea va fi cel mai probabil peste doua saptamani, a spus prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban.

"Depunerea va fi pe cinci, cel mai probabil Birourile Permanente reunite, care trebuie sa decida calendarul motiunii de cenzura se vor intruni luni, pe opt iunie si atunci o sa stim cu precizie cand se va citi si cand se va dezbate si vota (...). Cel mai probabil, citirea se va face in cursul saptamanii viitoare, cel mai probabil miercuri, iar dezbaterea si votul motiunii, saptamana cealalta", a detaliat, la RFI, liderul liberal, conform Mediafax.

Orban a sustinut ca "exista o deschidere la nivelul parlamentarilor, in special in discutii individuale, iar in PSD si in UNPR in mod evident exista o stare de nemultumire profunda fata de Victor Ponta si fata de modul in care functioneaza guvernul", dar nu stie daca aceasta nemultumire "se va contabiliza" si in voturi pentru motiunea de cenzura. Orban a afirmat ca motiunea de cenzura ar putea avea si alte subiecte pe langa cel anuntat, al votului prin corespondenta, initiatorii fiind deschisi negocierilor.

"Nu este exclus, in cazul in care eventuali parteneri politici doresc sa se asocieze acestei motiuni introducand si alte teme pentru aceasta motiune de cenzura, noi suntem deschisi. Oricum, avem un intreg pomelnic de temeiuri care sa stea la baza acestei motiuni de cenzura. Noi am ales votul prin corespondenta, pentru ca l-am considerat cel mai important, pentru ca tine de drepturile fundamentale ale omului", a mai spus prim-vicepresedintele PNL, in interventia la RFI.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri