Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu 3 provocari: populismul, o eventuala instabilitate politica interna si tensiunile regionale. Sunt declaratiile facute in Camera Deputatilor de premierul Victor Ponta.

In completarea discursului sau, Ponta a distribuit un material in care sunt prezentate date privind evolutia economiei, dar si un capitol privind "Pericole pentru dezvoltarea Romaniei", in care este indicata capcana populismului, este mentionata dublarea alocatiilor pentru copii si este precizat in acest context ca Guvernul nu va mai accepta masuri fara a avea un calcul privind impactul bugetar al acestora, informeaza Mediafax.

"Avem crestere sanatoasa, suntem pregatiti de Euro, suntem primul Guvern care transfera major bunastare spre ceicu venituri mici, dar trebuie sa fim atenti la capcana populismului! Aplicam cresterea alocatiilor, pentru ca am identificat bani (noi am gasit banii–liberalii nu ne-au dat solutii), dar trebuie sa fim atenti la alte situatii riscante! Nu vom mai accepta masuri structurale fara a avea un calcul privind impactul bugetar al acestora", se arata in document.

El s-a referit si la o eventuala instabilitate politica a tarii, aratand insa ca este convins ca Guvernul si Parlamentul isi vor continua pana la termen mandatul, si a insistat asupra faptului ca Guvernul a aplicat un program al Uniunii Social-Liberale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri