Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a spus, vineri, intrebat daca a mai discutat cu Victor Ponta, ca a vorbit cu acesta si a constatat ca amandoi au ”ceva betesuguri fizice temporare” - premierul la genunchi, iar el la cot.

”Am vorbit adineauri pentru ca am facut un schimb de experienta - avem amandoi ceva betesuguri fizice temporare: dansul la genunchi si la mine in cot”, a spus Crin Antonescu, vineri, in Parlament, dupa dezbaterea si votul motiunii de cenzura pentru demiterea Guvernului, el fiind intrebat daca a mai vorbit cu premierul Victor Ponta, scrie Mediafax.

Intrebat de ce nu a avut un discurs in timpul dezbaterilor, fostul presedinte al liberalilor a amintit de discursul sau din 2012, tinut in timpul dezbaterii motiunii de cenzura in urma careia a cazut Guvernul Ungureanu.
”Imi aduc aminte de discursul din 2012, e foarte citat un pasaj pe care l-am avut privitor la capacitatea sistemului de a produce noi si noi ungureni. Intre timp, s-a intamplat ca am constatat ca unul dintre acesti ungureni este si domnul Ponta”, a spus Crin Antonescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri