Victor Ponta si-a trecut in declaratia de avere, in premiera, bunurile sotiei sale, Daciana Sarbu, insa in document raman, in continuare, mai multe neclaritati, scriu jurnalistii de la Adevarul.

Premierul Victor Ponta si-a actualizat declaratia de avere pe 15 iunie 2015, la doar zece zile de la punerea sa sub urmarire penala de catre DNA. Ponta si-a trecut, in premiera, bunurile sotiei sale, Daciana Sarbu, in declaratia de avere depusa la Camera Deputatilor. Astfel, in document apar, pentru prima data, cele doua case de la Cornu, una construita impreuna cu Daciana Sarbu, cealalta aflata doar in proprietatea eurodeputatei PSD.

Daca Victor Ponta ar fi respectat legislatia si ar fi trecut inca din declaratia de avere din 2014 bunurile sotiei, numarul caselor sale s-ar fi ridicat la sapte: patru apartamente in Bucuresti (dintre care doua erau sedii ale cabinetelor de avocatura, care, ulterior, dupa ce au fost lichidate, au ramas in proprietatea lui Ponta), doua case de vacanta la Cornu si o casa de locuit in Gorj. Practic, anul trecut, Ponta era proprietarul a sapte locuinte, in timp ce, in campania electorala, il acuza pe Klaus Iohannis ca are sase case.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri