Premierul Victor Ponta a sustinut ca, pentru operatia sotiei ambasadorului Olandei, a fost blocat un intreg etaj din Spitalul Universitar din Bucuresti. Medici si pacienti spun ca nici vorba de asa ceva. Cum Olanda este unul dintre statele care critica obstructionarea Justitiei si se opun, din acest motiv, intrarii Romaniei in Schengen, vorbele aruncate de premier pot aduce din nou efecte negative pentru Romania pe plan extern.

Din clinica din Turcia in care se recupereaza dupa operatia la genunchi, premierul Victor Ponta a intrat, telefonic, la un post de televiziune, pentru a explica de ce nu s-a lasat pe mainile unor chirurgi romani si a preferat sa apeleze la serviciile unui spital privat din Istanbul.

„Nu am avut camere de luat vederi la intrarea in spital si nici un tratament special pe care, inevitabil, l-as fi avut in tara. Medicii de aici stiu cine sunt, dar si la noi daca se opereaza un prim-ministru din alta tara nu este acelasi lucru. Mi-a spus Nicu Banicioiu (n.r.- ministrul Sanatatii) ca pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Banuiesc ca pentru mine se blocau doua etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut sa se intample acest lucru“, a afirmat Ponta.

Intr-adevar, sotia ambasadorului Olandei la Bucuresti, Cristina van Bonzel, a fost operata la genunchi, saptamana trecuta, de catre medicul Catalin Cirstoiu de la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Numai ca nu s-a blocat niciun etaj, ba din contra, sotia ambasadorului olandez a fost tratata ca orice pacient. Marturii in acest sens au depus medici de la Spitalul Universitar, dar si pacienti care au impartit salonul chiar cu Cristina van Bonzel.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Sursa foto: Adevarul

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri