Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat ca la nivelul partidului sunt analizate doua variante pentru viitoarele alegeri: o alianta cu PSD, existand in acest sens o propunere de protocol din partea social-democratilor, si participarea pe liste proprii - curent "destul de indraznet", "tot mai puternic".

"Sunt doua curente in momentul de fata: avem o propunere din partea PSD sa facem o alianta pentru viitoarele alegeri locale si generale si avem un curent, cred eu destul de indraznet in partid, care vor sa mergem singuri", a spus Gabriel Oprea, sambata, intr-o emisiune a postului Realitatea TV. El a mentionat ca nu doreste sa se antepronunte in privinta acestor variante, precizand ca trebuie sa se consulte cu colegii, in partid facandu-se o analiza, potrivit Mediafax.

"Avem doua posibilitati, le analizam: sa mergem in alianta cu PSD sau sa mergem singuri in alegeri. Spuneam ca e un curent din ce in ce mai puternic in partid, putin prea optimisti, prea indrazneti, spun: domnule, trebuie sa mergem singuri", a mai spus Oprea, precizand ca se va lua o decizie "la momentul oportun".

In ceea ce priveste viitoarele alegeri locale, Gabriel Oprea a mentionat ca UNPR spera sa recastige primariile pe care le conduce, in jur de 100, dintre care cinci mari primarii - Sectorul 2, Drobeta Turnu Severin, Calarasi, Galati, Baia Mare -, dar sa castige si altele.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri