Deputatul PSD Madalin Voicu a fost numit consul general al Romaniei la Bonn, Guvernul adoptand o hotarare in acest sens, potrivit unei informatii de presa a Guvernului.

Executivul a adoptat o hotarare privind rechemarea lui Mihai Botorog din calitatea de consul general, sef al Consulatului General al Romaniei la Bonn, Republica Federala Germania. Incepand cu data incheierii misiunii lui Mihai Botorog, in aceasta functie este numit Madalin Voicu, scrie Mediafax.

Madalin Stefan Voicu este un politician roman de etnie roma, de profesie violonist si dirijor. Este fiul violonistului Ion Voicu. In legislatura 1996-2000 a fost ales in municipiul Bucuresti pe listele Partidei Romilor. La alegerile din anul 2000 a fost ales deputat de Giurgiu din partea Partidului Social Democrat. In mai 2010 a fost exclus din PSD.

Guvernul a adoptat si o alta hotarare privind numirea lui Mihai Botorog in calitatea de sef al Consulatului General al Romaniei la Marsilia, Republica Franceza.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri