Victor Ponta a reactionat dupa meciul de fotbal de la Tbilisi, Supercupa Europei, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, spunand ca fotbalistul vedeta al echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat. Premierul a facut chiar si o gluma pe acesta teama, afirmand ca Alina Gorghiu ii va cere demisia.

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook ca vedeta Messi, autor a doua goluri in meciul de marti de la Tbilisi dintre Barcelona si Sevilla, nu l-a bagat in seama la primirea trofeului. "Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara Dna Gorghiu demisia!!!", a scris Victor Ponta, conform Mediafax.

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o degustare de vinuri. Potrivit unor fotografii postate de premierul Georgiei Irakli Garibashvili, pe pagina sa oficiala de Facebook, Victor Ponta impreuna cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin au participat la dineul oficial, dar si la o degustare de vinuri, primul ministru facand o poza la o sticla de vin, dupa ce a baut.

Seful Executivului a vazut meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla din tribuna oficiala alaturi de omologul sau georgian, dar si de alti zeci de oficiali din intreaga lume. Deplasarea a avut loc la doar o zi de la intoarcerea premierului din concediul de odihna, iar informatiile apar doar pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili , in timp ce Guvernul nu a dat niciun fel de detalii referitoare la programul lui Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri