Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, marti, ca la discutiile tehnice pe tema Codului fiscal, care vor avea loc in 20 august, formatiunea sa vine "fara mandat", insa in Parlament va vota politic alaturi de restul coalitiei, fiind convins ca se va ajunge la un acord asupra acestui proiect.

"Noi suntem convinsi si credem ca aceasta discutie tehnica va debloca dialogul si se va gasi o solutie impreuna cu toate partidele, pentru ca trebuie sa ne supunem specialistilor. Suntem convinsi ca aceste discutii vor avea un rezultat, iar apoi se va lua o decizie politica", a declarat Oprea, scrie Mediafax.

Liderul UNPR a spus insa ca formatiunea pe care o conduce va vota, "ca intotdeauna", alaturi de coalitia de guvernare din care face parte, atunci cand se va ajunge la votul politic din Parlament. "Noi speram ca aceasta intalnire va avea un rezultat si printr-o decizie politica. Dincolo de aceste discutii tehnice (...) UNPR va vota politic in Parlamentul Romaniei in cadrul coalitiei de guvernare din care facem parte", a precizat Gabriel Oprea.

Acesta a mai spus ca UNPR nu va veni cu un mandat la aceste discutii si nu se poate pronunta in acest moment cu privire la solutia care trebuie urmata in privinta reducerii TVA, la ce nivel si daca va fi sau nu o reducere etapizata. "La discutiile de joi, fiecare partid participam, fiecare din punct de vedere tehnic, fara niciun mandat. (...) In interesul Romaniei, in urma acestor discutii eu sunt convins ca va fi un acord pana la urma", a conchis Oprea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri