Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD, ca el si-a facut datoria si a pus pe masa Parlamentului un Cod Fiscal foarte bun, adaugand ca nu este deranjat de amanarea dezbaterii parlamentare referitoare la reexaminarea Codului.

Premierul a spus ca nu si-a schimbat parerea si doreste un Cod Fiscal cu o cota TVA de 20%, aratand ca nu il deranjeaza amanarea adoptarii acestuia si ca este foarte bine ca liderii partidelor sa se intalneasca.

Eu nu mi-am schimbat decloc parerea legat de forma decisa de Guvern, cu TVA de 20% si alte masuri bune. Vreau sa avem Cod Fiscal si vreau sa avem TVA de 20%. Celalte chestiuni le stabilesc oamenii politici. Eu mi-am facut treaba si am pus pe masa Parlamentului un cod foarte bun si sunt convins ca pana la urma va fi votat", a declarat Victor Ponta, adaugand ca liderii partidelor parlamentare nu au decat sa se intalneasca pentru a discuta despre reexaminarea Codului Fiscal, scrie Mediafax.

Intrebat daca il deranjeaza amanarea dezbaterii parlamentare privind reexaminarea Codului Fiscal, Ponta a spus: "De ce sa ma deranjeze (amanarea Codului - n.r.)? Daca se ajunge la adoptarea Codului Fsical cu 20% TVA sunt cel mai fericit. E foarte bine sa se intalneasca". De asemenea, intrebat ce a intervenit de a fost amanata dezbaterea Codului Fiscal, Ponta a spus: ”Discutiile intre liderii politici”.

Sesiunea extraordinara a Parlamentului referitoare la reexaminarea Codului Fiscal a fost anulata luni, la scurt timp dupa ce presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat, la finalul sedintei Coalitiei, ca PSD cere amanarea dezbaterilor parlamentare privind Codul Fiscal si doreste o reuniune a liderilor partidelor parlamentare pentru joi, astfel incat sa se ajunga la o decizie politica.

Dragnea a spus luni ca propunerea este ca joi sa fie o intalnire a partidelor parlamentare pentru a lua o decizie politica in privinta Codului Fiscal, astfel incat acesta sa fie modificat in sesiunea parlamentara ordinara, aratand ca practic nu se mai poate vorbi despre sesiune extraordinara.Initial, Parlamentul a fost convocat, in perioada 24-26 august, in sesiune parlamentara extraordinara pentru dezbaterea cererii de reexaminare a Codului Fiscal, formulata de presedintele Klaus Iohannis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri