Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anuntat, cu prilejul Ligii Alesilor Locali ai PNL, de la Poiana Brasov, ca si-a inscris candidatura in cursa interna a PNL pentru primaria municipiului.

"Din punct de vedere politic, candidatura mea este in interiorul PNL. Trebuie, in primul rand, sa vedem cum rezolvam problemele clujenilor", le-a raspuns Emil Boc jurnalistilor care l-au intrebat daca va candida la alegerile locale din anul 2016. La sfarsitul lunii august, copresedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat ca primarul Emil Boc si-a exprimat in scris, conform procedurii interne din partid, intentia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

”Domnul primar Emil Boc si-a exprimat in scris, la secretariatul PNL Cluj, conform procedurii interne din partid, intentia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile locale de anul viitor la Primaria Cluj-Napoca. La fel au procedat toti primarii liberali din judet si din tara. Acest lucru demonstreaza ca alte informatii vehiculate despre candidatura domniei sale sunt pure speculatii. Eu nu am nicio rezerva, Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile locale din 2016”, a spus Buda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri