Sorin Oprescu a fost transferat din Arestul Capitalei, dupa ce solicitatarea primarului suspendat a fost admisa, insa nu la Spitalul Universitar, pentru a fi consultat de medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, asa cum solicitase, ci la Spitalul Militar, conform Mediafax.

Comisia de la Arestul Central al Politiei Capitalei i-a admis cererea de a fi consultat de cardiologi, dupa ce in ultimele zile a acuzat probleme medicale, dar specialistii care au analizat solicitarea au recomandat ca acesta sa fie dus la Spitalul Militar.
Sorin Oprescu ceruse sa fie consultat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, de trei dintre medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, printre acestia fiind profesor dr. Dragos Vinereanu si profesor dr. Leonida Gherasim.

Avocatul lui Sorin Oprescu a declarat ca cererea a fost formulata din cauza ca durerile pe care le-a avut Sorin Oprescu luni, cand a fost dus din arest la Spitalul "Sfantul Ioan", persista, iar familia acestuia si apararea doresc si opinia altor medici cu privire la diagnostic.

Potrivit avocatului, din investigatiile care i-au fost facute luni lui Sorin Oprescu, la spital, se pare ca acesta ar fi facut un "pseudo-infarct", iar starea medicala ar indica un posibil infarct.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita.

Procurorii DNA il acuza pe Sorin Oprescu de luare de mita, sustinand ca in 5 septembrie, in baza unei intelegeri prealabile cu seful Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCU), Cornel Bogdan Popa, si cu fostul sau sofer Cristian Stanca, zis "Grenada", a primit de la Popa suma de 25.000 de euro din 60.000 de euro ceruti de cei doi pentru edil, de la SC Green Line Construct SRL, prin Cristina Giorgiana Gogonea, Teodor Gogonea si Octavian Alin Petroi, denuntatori in dosar. Firma efectua lucrari la Palatul de la Mogosoaia, iar Oprescu ar fi validat astfel activitatea infractionala a lui Popa si l-ar fi mentinut in functie, sustin anchetatorii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri