Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi pentru, in timp ce, ca sa poata fi schimbat actualul Guvern, este nevoie de 276 de voturi, adaugand ca mizeaza pe sprijinul intregii coalitii de guvernare.

"Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub 200", a declarat prim-ministrul Victor Ponta la postul de televiziune Antena 3, precizand ca o motiune de cenzura are rolul de a critica activitatea Guvernului si de a veni cu solutii, scrie Mediafax.

"Daca as sta in fiecare zi sa raspund la tot ce se trezeste doamna Gorghiu, domnul Blaga...cand as mai muncii? Motiunea ce cenzura se refera la activitatea Guvernului, opozitia vine si critica activitatea Guvernului si zice ce ar face ea daca ar veni la guvernare. Nu m-au criticat cu nimic, nici nu au zis ce ar face ei daca ar veni la guvernare", a aratat Ponta.

Mai mult, premierul considera motiunea de cenzura ca fiind "o greseala din partea celor de la PNL", iar liderii liberali sunt "ridicoli".
"Intrebarea pe care si-o pun, nu numai sustinatorii nostri, chiar si cei care ne critica: bine domnule, maine dati jos guvernul asta Ponta si ce faceti mai departe? Cine guverneaza tara pe poimaine? Care este guvernul vostru? Care sunt ideile voastre?", a aratat Ponta.

Parlamentarii coalitiei au primit dispozitie sa fie prezenti in sala, marti, la dezbatarea motiunii de cenzura a PNL, dar sa nu-si exprime optiunea de vot. Votul este secret cu bile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri